Thursday, August 9, 2012

GOOGLE'S LONDON HEADQUARTERS BY PENSON - WE LOVE IT!


image via dezeen.com

It's been described as quirky by some and as a Big Brother house by others..... but the Green Pebbles Girls love it!

Yes it might be a tad quirky and yes it might remind some of us of the Big Brother house.... but wouldn't you just love to work in an office like this?  We certainly would!


Designed by one of  of Europe’s leading interior design and architecture studios PENSON has delivered Google’s new super HQ at Central Saint Giles, Covent Garden, London. 

The 160,000sq.ft HQ covers an amazing variation of floors including the Main Reception, a Lala Library, Gymnasium, Cafés & Restaurants, a Town Hall and many other trinkets all with long reaching 
panoramic views of London’s skycap.

PENSON has described the new Google HQ  as  

"a hybrid version of a London Townhouse, with things like woolly living rooms or granny flat floors with roof top gardens at its pinnacle" 


We particularly love the, GREEN meeting room, GREEN padded sofas and walls.....  well green everything surprise surprise....


image via dezeen.com



image via idesignarch.com

image via dezeen.com

The Roof Garden is also fabulous in our GREEN eyes!

image via dezeen.com

image via dezeen.com

Labels: , , , , , , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Green Pebbles A Passion for Luxury Fashion and Watches: GOOGLE'S LONDON HEADQUARTERS BY PENSON - WE LOVE IT!

GOOGLE'S LONDON HEADQUARTERS BY PENSON - WE LOVE IT!


image via dezeen.com

It's been described as quirky by some and as a Big Brother house by others..... but the Green Pebbles Girls love it!

Yes it might be a tad quirky and yes it might remind some of us of the Big Brother house.... but wouldn't you just love to work in an office like this?  We certainly would!


Designed by one of  of Europe’s leading interior design and architecture studios PENSON has delivered Google’s new super HQ at Central Saint Giles, Covent Garden, London. 

The 160,000sq.ft HQ covers an amazing variation of floors including the Main Reception, a Lala Library, Gymnasium, Cafés & Restaurants, a Town Hall and many other trinkets all with long reaching 
panoramic views of London’s skycap.

PENSON has described the new Google HQ  as  

"a hybrid version of a London Townhouse, with things like woolly living rooms or granny flat floors with roof top gardens at its pinnacle" 


We particularly love the, GREEN meeting room, GREEN padded sofas and walls.....  well green everything surprise surprise....


image via dezeen.com



image via idesignarch.com

image via dezeen.com

The Roof Garden is also fabulous in our GREEN eyes!

image via dezeen.com

image via dezeen.com

Labels: , , , , , , , , , , , , ,